Praktikant inom Digital Marknadsföring


Läs merKontakta oss

AMANZIA ÄR GLADA OCH STOLTA ATT FÅ PRESENTERA MARIE RYDBRINK, PRAKTIKANT INOM DIGITAL MARKNADSFÖRING

Marie studerar till E-commerce Manager på IHM Business School i Kalmar och har ett brinnande intresse för värdeskapande digital marknadsföring.

Marie har under de senaste fyra åren drivit sitt eget företag Beauty By M där hon har guidat sina kunder i skönhetsdjungeln genom hudvårds och makeuprådgivningar. Marie har även lång erfarenhet från Telenor där hon under 10 år arbetat med kundnöjdhet och kundupplevelsen, men även med personalledning och ansvar för olika KPI:er kring kvalitet och försäljning.

– Jag ser verkligen fram emot att få hugga tag i marknadsföringen hos Amanzia under min praktik och utveckla mina kunskaper och samtidigt bidra med bra och kreativa lösningar. Jag drivs av att skapa tydliga resultat och att ständigt utveckla och se nya möjligheter. Amanzia känns som helt rätt ställe att vara på, säger Marie

När studierna inte upptar hennes tid ägnar sig Marie gärna åt badminton eller padelspel. Om hon får välja blir det alltid badminton framför padel men eftersom nästan ingen vill spela det nuförtiden har hon påbörjat en padelkarriär istället. Det handlar helt enkelt om att lyssna på marknaden, anpassa sig efter förutsättningarna och svara upp med rätt beslut. Med ett strategiskt spel och många överraskningar ligger hon oftast steget före oavsett om hon har en racket i handen eller bygger upp en marknadsprocess.

– Den här praktiken innebär att Marie kan komplettera sin tidigare arbetslivserfarenhet med spetskunskaper inom digital marknadsföring och samtidigt bidra till Amanzias fortsatta utveckling. Vi är väldigt glada att få ha Marie hos oss under dessa 8 veckor, säger Mikael Lundgren, VD Amanzia

När Marie är klar med sin utbildning kommer hon söka sig till företag som Amanzia som är kundcentrerade och gärna som behöver kompetens inom marknadsföring, strategi och verksamhetsutveckling.

Varmt välkommen Marie!